Wie zijn wij?!

Hi! Wij zijn Gkazas Olijfolie. Een jong bedrijf waar keihard wordt gewerkt, maar waar een lolletje op zijn tijd zeker wordt gewaardeerd. We hebben een fris en informeel team dat houdt van de diversiteit aan werkzaamheden en vrijheid die het bedrijf biedt. Dit maakt Gkazas een ambitieuze start-up met als missie om de overheerlijke olijfolie van de familie Gkazas en bevriende boeren met veel liefde naar Nederland te brengen. Onze Griekse olijfolie is ongefilterd, biologisch, koudgeperst, niet gemengd met andere oliën en zonder toevoegingen: een zuiver en eerlijk familieproduct.
In 3 jaar tijd is Gkazas uitgegroeid tot één van de meeste gebruikte Griekse olijfoliën van Nederland. Wij zijn er super trots op dat onze olijfolie verkrijgbaar is bij rond de 600 winkels in Nederland en België en dat we ook online goed zijn vertegenwoordigd. Om al onze klanten op de juiste manier te kunnen bedienen breiden wij ons team uit en zijn wij op zoek naar een Junior Accountmanager.

Wat is een Junior Accountmanager?

Dát is een goede vraag. Een Junior Accountmanager (bij Gkazas) is iemand die gevoel voor verkoop heeft en zichzelf de komende jaren als onderdeel van de Gkazas familie durft te beschouwen. Een startende sales tijger ondersteunt de ervaren accountmanagers van Gkazas en leert op deze manier meer over de markt waarin Gkazas opereert, de klanten waarmee contact is en hoe deze klanten op de juiste manier worden bediend. Een Gkazas Junior Account Manager houdt van diversiteit aangezien je deels op ons kantoor in de A’DAM Toren zult zitten, maar ook geregeld op weg bent om klanten te bezoeken. Daarbij moet het verhaal van Gkazas aan zo veel mogelijk winkeliers en consumenten overgebracht worden. Ben je mensenschuw? Dan kun je nu stoppen met lezen.

Alright, klinkt goed. En wat voor een persoon moet dat dan zijn?

Een Junior Accountmanager is communicatief sterk, zelfstandig en neemt zijn verantwoordelijkheid. Deze Gkazas medewerker komt altijd zijn of haar afspraken na en zorgt ervoor dat hij of zij altijd op tijd is. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je hierbij tegen uitdagingen aanloopt, maar de manier waarop jij hiermee omgaat is het belangrijkste. Dat je er te allen tijde het beste van maakt en dit zo open mogelijk met het team communiceert. Het is belangrijk dat je afspraken maakt die realistisch zijn die je zodoende kunt naleven.

Je beschrijft mij helemaal! Wat doet een Junior Accountmanager bij Gkazas dan zoal op een dag?

Je dagen zullen divers zijn. Gkazas heeft een kantoor in de A’DAM Toren waar je in het begin van de week zult zitten om met het team te bepalen welke bestaande en potentiële klanten worden benaderd. In ons CRM-systeem Salesforce creëren we lijsten waarmee we de soorten leads en accounts onder verdelen. Elke lead of klant moet op een verschillende manier benaderd worden. Dit kan bijvoorbeeld via een persoonlijke mail, een nieuwsbrief, een belletje of een afspraak op locatie.

Wanneer een partij eenmaal klant is, ben je regelmatig met de klant in contact. In samenwerking met onze distributeurs zorg je ervoor dat de schappen altijd gevuld zijn met onze olijfolie. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat een partij zo lang mogelijk klant blijft. We doen er daarom vanuit Gkazas alles aan om de verkoop of het gebruik van onze olijfolie te stimuleren door het houden van proeverijen en demonstraties. Deze proeverijen doe je zelf waardoor je ons verhaal goed kan overbrengen aan iedereen die daar oor naar heeft terwijl je hiermee tegelijkertijd een band opbouwt met de klant.

Daarnaast werkt Gkazas nauw samen met het online marketingbureau Brandclick. Wij kunnen in samenwerking met Brandlick prachtige content creëren die we onder andere kunnen inzetten om winkels die onze olijfolie verkopen in het zonnetje te zetten. Je coördineert de werkzaamheden die Brandclick voor Gkazas uitvoert en zorgt ervoor dat de werknemers van Brandclick weten wat er met de klant afgesproken is.

Tot slot staat Gkazas op verschillende markten door het gehele land om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met onze olijfolie en het verhaal rondom ons product. Je zult markten inplannen, ze zelf bijwonen en ervoor zorgen dat er verkocht wordt. Hier en daar een kreet en wat geschreeuw dat het niet alleen proeven, maar ook kopen is, is dan zeker een vereiste!

Kortom: de Junior Accountmanager bij Gkazas is een allround baan voor de gedreven salestijger slash regelaar. Een functie waarin je alle vrijheid krijgt om te verkopen en je daarnaast op verschillende vlakken te ontwikkelen. Je kunt helpen aan het bouwen van een olijfolie imperium. Je zult meer een tekort aan olijfolie hebben… Je bent altijd welkom op Kreta. En je krijgt een salaris. Ons motto: jij bedenkt en Gkazas faciliteert!

Say no more, I want in. Wat zijn de vereisten?

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je hebt HBO denk- en werkniveau
 • Je weet alles, maar dan ook álles, van Apple, iOS en de Mac. Je snapt het van voor tot achter. Je snapt het van onder tot boven. Je snapt het vanbinnen en vanbuiten. Enfin, je snapt het. Dat is een absolute vereiste
 • Je hoeft geen bakken ervaring te hebben. Als je een jong enthousiast, creatief sales-talent bent, boeit het aantal gewerkte jaren ons voor geen meter
 • Je hebt ervaring met Word, Excel, Powerpoint of Keynote en CRM systemen waarbij Salesforce een pre is
 • Je hebt aantoonbare ervaring of grote affiniteit met verkopen waarmee je op de noordpool nog sneeuw aan een Eskimo kunt slijten
 • De film Wolf of Wall Street heb je minimaal 23 keer gezien en ken je dus van achter tot voren
 • Je draait je hand niet om voor een dag thuiswerken of een avonddienst
 • Je bent communicatief vaardig(lees: gezellig en geen intense zak hooi)
 • Je komt je afspraken na en neemt je verantwoordelijkheid
 • Je snapt dat het belangrijk is om ook direct contact te hebben met de uiteindelijke consument en draait je hand niet om voor een proeverijtje, demonstratie of markt (waar dan ook in het land)
 • Je bent creatief. Meedenken is geen wens; het is een vereiste
 • Een vlotte pen is mooi meegenomen. Zeker als die pen ook foutloos Nederlands schrijft
 • Een beetje Engels in woord of geschrift zou hier en daar goed van te pas komen
 • Spreek je vloeiend Duits, dan kan je morgen beginnen!

En wat krijg ik er dan voor terug?

 • Een werkplek in de A’DAM Toren
 • De mogelijkheid om samen te werken met het marketingbureau Brandclick waarmee we vette ideeën werkelijkheid maken
 • Een gezellige groep collega’s met grenzeloze ambities binnen Nederland, maar inmiddels ook steeds meer richting het buitenland
 • De mogelijkheid om 40+ uur per week te knallen bij het meest ambitieuze olijfolie bedrijf van Nederland. Die + staat voor zowel overwerk als de met schimmige raki doordrenkte bezoeken aan Kreta
 • Een marktconform salaris

Geïnteresseerd? Stuur je CV + motivatiebrief naar floris@gkazas.com.